Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Buitengewone locatie aan zee

Als stoere, maritieme havenstad is Vlissingen een ideale plek om te leven, te werken, te recreëren en te wonen aan zee. Hier verblijft u op hoog niveau in uw high-end woonappartement of vakantieappartement in de prestigieuze ZeeLandToren. En altijd met een adembenemend uitzicht dankzij de unieke locatie in Zeeland. Op loopafstand van het centrum, de zee, het mooiste zuidstrand, de bekende boulevard en een megabioscoop. Dit alles in het Scheldekwartier, een maritieme stadswijk waar de rijke zeevaarthistorie in ere wordt hersteld. En dat vol ambitie. Om Vlissingen te laten groeien in kwaliteit, kracht en karakter.

In het hippe Scheldekwartier herrijzen verloren gewaande gebouwen uit hun as. Met de historische Scheldekraan en het gerestaureerde Dok van Perry, de Machinefabriek, de Zware Plaatwerkerij en de Timmerfabriek ontmoet het verleden met de ZeeLandToren het heden. Aan het water en pal naast de binnenstad van Vlissingen. Dé uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan Antwerpen, Cadzand-Bad, Knokke, Domburg, Middelburg of Veere. Met de auto of op de fiets, want Zeeland is niet voor niets de fietsprovincie bij uitstek.

Culinair fijnproeven

Het summum van goed eten. Dat ontdekt u aan de Zeeuwse kust. Zo telt Zeeland de meeste sterrenrestaurants per inwoner. Ontdek ze alle 15; sommige zijn met twee of zelfs drie sterren bekroond.

Restaurant Het Badpaviljoen
Boven op de duinen met volledig zicht op zee staat in de mondaine badplaats Domburg dit zeer bekende restaurant, gespecialiseerd in ‘alle zaligheden uit de zee’.

AIRrepublic
Gevestigd in een superstrak paviljoen met uitzicht op de zee en de jachthaven in Cadzand-Bad. Een sensationele brasserie van Sergio Herman, waar vooral vis en schaalen schelpdieren op het menu prijken.

Manoir Inter Scaldes***
Voor uitzonderlijke Zeeuwse haute cuisine reserveert u een tafel in dit driesterrenrestaurant in Kruiningen. Op slechts 30 minuten rijden van Vlissingen.

Meliefste*
Geniet met een prachtig uitzicht op de jachthaven en het Veerse Meer van de smaak van de Zeeuwse natuur. Laat u culinair verrassen in dit sterrenrestaurant in Wolphaartsdijk. Met de auto bent u er binnen een halfuur.

Restaurant Pure C**
Toprestaurant Pure C bevindt zich in een uniek strandhotel, omringd door de duinen van Cadzand-Bad. Dit tweesterrenrestaurant is een eerbetoon aan Zeeland en zijn rijke ingrediënten. Met uitzicht op de golven beleven gasten een culinaire reis onder leiding van chef-kok Syrco Bakker.

Restaurant De Gevangentoren & Suite
Een unieke plek om te dineren en te overnachten aan de kust is De Gevangentoren. Deze voormalige historische stadspoort is omgetoverd tot een bijzonder restaurant met een zeer speciale suite.

Pier 7 en Boulevard 17
Bites, drinks and more. Dat bieden de restaurants Pier 7 en Boulevard 17. Van borrelen op het strand of in de serre en loungen in junglesfeer tot shared lunches and diners. En dat pal op en aan het strand.

De Gecroonde Liefde
Vernoemd naar een van de schepen van Michiel de Ruyter. Dé plek voor een koffietje met de krant, een uitgebreide lunch, gezellig bijkletsen met een cocktail of een culinair diner.

Timmerfabriek
De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914 transformeert tot een ongeëvenaarde hotspot met restaurant, brasserie, bar, chef’s table, terras op het zuiden en een heerlijk hotel met court lodges, cubes en loftappartementen.

Hotspots

Zover het oog reikt

Bewoners en gebruikers van de ZeeLandToren genieten straks van een fenomenaal uitzicht over Walcheren: via Domburg, Veere, Middelburg, de Westerschelde en de Noordzee reikt het oog tot onder andere Antwerpen, Cadzand-Bad en Knokke. En dit met alle hotspots binnen handbereik.

UITGELICHTE BELEVENISSEN

Boulevard van Vlissingen
De lange, mooie en gezellige boulevard biedt u een eindeloos uitzicht over de Westerschelde met de schepen die voorbijtrekken aan de horizon. In elk seizoen is het heerlijk toeven op deze roemrijke boulevard met heel veel restaurants. Bovendien heeft Vlissingen het enige zuidstrand van Nederland, dat de meeste zonuren biedt.

Nollebos
Het fraaie natuur- en recreatiegebied Nollebos-Westduinpark ligt naast prachtige duinen die doorlopen tot aan Zoutelande. Het circa 26 hectare grote bos met talrijke kreken, vijvers en bruggen is uniek in zijn soort en populair onder wandelaars, fietsers en sporters.

Veerboot naar Breskens
Met de fiets of te voet via Breskens naar het mooie en rustieke Zeeuws-Vlaanderen, waar u het toprestaurant Pure C vindt in Cadzand-Bad. Dat kan met de comfortabele veerboot die meerdere keren per dag vanuit Vlissingen de oversteek maakt over de Westerschelde. Tijdens de overtocht staat het leven even stil. Geniet!

De Lasloods
Er is altijd wat te doen in deze evenementenlocatie. Regelmatig bepalen popuprestaurants de sfeer in deze voormalige industriële maritieme loods.

Hole-in-one
Golfliefhebbers halen hun hart op in Zeeland. In de directe omgeving van de ZeeLandToren vindt u vier fantastische golfbanen. In Domburg, Middelburg, Goes en Oostburg.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP

b23991b0-58dc-11ec-b40f-499cdc90f1ac        71de9930-58dc-11ec-b39f-25f390168602

984d5430-5bf2-11ec-8df8-5d681c1dc411        093936e0-58dd-11ec-9794-51c1733d677e


Dit iconische ontwerp is gemaakt door WTS Architecten uit Vlissingen.


89bfd2c0-6264-11ec-9c4b-cf39ec0126b0        20c9b250-6265-11ec-9405-1d5388755e0d

INSCHRIJVEN